Verzenden & retourneren

Verzenden
Voor de verzendingen van de bestellingen maken wij gebruik van de diensten van PostNL. Tijdens de check out, kan je een keuze maken tussen een brievenbuspakket €3,95 (een pakje wat door de brievenbus past) of een post pakket €6,95 (standaard inclusief Track&Trace)

Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling bij ons aftehalen, waardoor je geen verzendkosten hebt. Stuur in dit geval even een mailtje naar info@sebkids.nl voor het maken van een afspraak. 

Zodra wij de betaling hebben ontvangen, gaan wij de bestelde artikelen voor je inpakken. Wij bieden de bestelde artikelen binnen 3 werkdagen na ontvangst van betaling aan bij PostNL. We begrijpen dat je jouw bestelling zo snel mogelijk in huis wil hebben, daarom streven wij er uiteraard altijd naar om zo spoedig mogelijk te leveren.

Wij rekenen geen verzendkosten over bestellingen met een waarde hoger dan €50,-. (dit geldt echter alleen voor verzendingen in Nederland, en niet op artikelen uit de Sale) 

Retourneren

Wij doen ons uiterste best om je zo goed mogelijk te informeren over de artikelen in onze webshop. Toch kan het natuurlijk gebeuren dat je bestelling onverhoopt niet aan de wensen voldoet. Klanten van S.E.B. Kids mogen hun bestelling binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Wel ontvangen we de reden en uw gegevens van te voren graag per e-mail naar info@sebkids.nl

Bij een retourzending, volgens de retourinstructies, betaalt S.E.B. Kids binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen het betaalde bedrag, exclusief de kosten voor de heenzending terug.

Let op! Ook de verzendkosten van het retourneren zijn voor eigen rekening.  

Artikelen uit de SALE kunnen niet geretourneerd worden.