Hi there!

  • Geplaatst op
  • Door Marlon
  • 0
Hi there!

The story behind S.E.B.Kids

Hi there,

Allereerst super tof dat je de moeite hebt genomen om naar onze webshop te gaan. Waarschijnlijk volg je ons al via Instagram of Facebook (zo niet? Doen!;) en ben je best nieuwsgierig wie er nou eigenlijk achter de webshop en de social accounts zitten :-) Bij deze, we stellen ons graag aan je voor!

Wij zijn Seb & Marlon, 34 en 31 jaar oud en tot nu toe nog heel gelukkig met z'n tweetjes :-) De vraag waarom we een webshop hebben gericht op kids krijgen we dan ook vaak! Seb is fanatiek sneakerverzamelaar, en zodoende kwam hij twee jaar geleden het nét nieuwe sneaker merk voor kinderen tegen; AKID. Hoe tof? Is dit merk ook in Nederland te verkrijgen? Nee! Uhhh.. laten we dan proberen om het naar Nederland te halen! Zo gezegd, zo gedaan. Toen is het balletje gaan rollen, een naam bedenken, een strategie, en bedrijfsplan. Beurzen bezoeken, merken zoeken, wat past bij ons? Wat willen we uitstralen? We hebben alles samen gedaan, en inmiddels zijn we 1,5 jaar met veel plezier online. 

Naast de webshop hebben we allebei een fulltime baan, dat is soms best een beetje druk en hectisch maar S.E.B.Kids runnen we met zoveel liefde en plezier dat we er voornamelijk alleen maar energie van krijgen dan dat het ons kost. Voor de toekomst hebben we nog veel mooie ideeen en plannen, die we hopen stapje voor stapje waar te kunnen maken. 

Heb je vragen, tips ideeen die je met ons zou willen delen, altijd welkom! 

Seb & Marlon 


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Recente artikelen
Tags